DDS
DDS
DDS
DDS
DDS
DDS
DDS
تخطى إلى المحتوى الرئيسي

Karl Tipper

المشاركات المكتوبة بواسطة Karl Tipper

  • Karl Tipper
  • الثلاثاء، 16 أبريل 2024، 3:28 AM

6472299_9f06572_320x_.jpgDet er et fantastisk historie og en dejlig kærligheds erklæring til din mand, du beskriver i dit indlæg og dine spørgsmål. Mit svar til dig kan umuligt blive fyldestgørende, da alle mænd og kvinder er forskellige, men jeg vil bevare dig ud fra 3 overskrifter: Jeres fælles liv, din indstilling og nydelse, din mands indstilling og nydelse. For at I kan have god sex, som du beskriver, I for det meste har, kræver det, at I har det godt sammen, også når I ikke har sex. Det mentale i vores liv betyder rigtig meget, meget mere end vi nogensinde bliver bevidst om. Når I har sex, er det også vigtigt, at I prøver at fortælle hinanden, hvad der gør godt, og hvad I godt kunne tænke jer, at den anden vil gøre. Det er en stor øvelse for de fleste, og du skriver også, at din mand har svært ved det, men prøv at begynde i det små. De oplevelser, I har sammen, tager I med jer i sengen. Så en opfordring til at vise hinanden stor positiv respekt og især til dig i din situation verbalt rose og værdsætte din mand i mange situationer i løbet af dagen. Hvis I f.eks. har talt nedladende til hinanden, vil det ligge i underbevidstheden, XXX Billeder når I har sex og kan slukke jer begge, hvis/når I kommer til at tænke på det midt i elskoven.

Hvad Er En Sprøjte Orgasme

Det er meget mere sensuelt og helt fantastisk, hvis det lykkes. Uden at kigge væk og uden at miste fokus. Se ind i hinanden. Selvom det ikke lykkes at få det store ene øje frem, så er det en super øvelse for sensitivitet og nærhed, og jeg kan næsten garantere, at I bagefter får lyst til det dybeste, mest inderlige kram! Stykket lige bag og under øret er utrolig sensitivt og kildent. Hele tiden skal I kun have fokus på at kigge den anden i øjnene. Det er principielt det samme, som du kender fra bryst- og mundorgasme. Hele tiden uden at blinke. Og bliv ved. Måske 10-15 minutter. I skal sætte jer over for hinanden og kigge hinanden i øjnene - uden at blinke! Forestil dig, at du sender en stråle, der kommer fra dit hjerte og ud af dit øje, og som rammer hende i hendes øjne. Hvis det lykkes, vil du på et tidspunkt opleve et næsten hvidt blink, og pludselig kan du kun se et stort øje foran dig - og i den oplevelse kan der være en fænomenal orgasme.

Hvordan Får En Kvinde Orgasme

6149153_f84e700_320x_.jpgTillykke med at du er godt gift, og at du har mod til at undersøge dig selv og finde ud af, hvordan tingene fungerer! Jeg tror, at grunden til, at du ikke følte dig helt afslappet bagefter, kan skyldes dels, at du måske spekulerer lidt meget, dels at det ikke var sammen med din mand, hvilket også kan gøre oplevelsen lidt halv. Det er svært at beskrive en orgasme, men det er nok meget rigtigt, som du skriver. For mig lyder det, som om det var en rigtig orgasme, du oplevede. Det er ikke alle, der oplever de sammentrækninger, som du beskriver, men mange gør. Om det var en såkaldt "sprøjteorgasme", du oplevede, har jeg lidt svært ved at svare dig på. Det er helt normalt, at der kommer udflåd/væske i forbindelse med orgasmen. Selvfølgelig er en orgasme bare meget bedre. Jeg plejer at beskrive det lidt som et nys - man kan mærke, at det kommer, derefter er der en kildren i hele kroppen, og til sidst oplever man en tilfredsstillelse og afslappethed og har ikke trang til at nyse mere (nogle kan synes det er helt ubehageligt at blive rørt på kønsorganer/bryster, efter de har haft orgasme).

Smerter I Underlivet Mage Hvordan Få Orgasme

Men så snart seancen er overstået, bliver den før så energiske knirken af fjedre meget tit afløst af snorkelyde. Det fænomen undrer vores læser, Thomas Boel. Spørg Videnskaben smider blufærdigheden over bord og kaster sig ud i at finde svaret på det gådefulde spørgsmål. Og det viser sig, at vi får brug for flere eksperter i denne sag. I hver synapse frigives signalstoffer i hjernen, og under en orgasme sker dette i en meget høj dosis på én gang. Til gengæld kan man kigge på de signalstoffer, der bliver frigivet i hjernen under en orgasme, forklarer han. Vi vælger de bedste spørgsmål og kvitterer med en Videnskab.dk-T-shirt. Her kan du stille et spørgsmål til forskerne om alt fra prutter og sjove bynavne til nanorobotter og livets oprindelse. Først og fremmest har vi brug for en forklaring på, hvad det egentlig er, der sker i hjernen før, under og efter en orgasme. Du kan spørge om alt - men vi elsker især de lidt skøre spørgsmål, der er opstået på baggrund af en nysgerrig undren. »Der sker jo selvfølgelig en masse fysiologiske ting, når man dyrker sex og får en orgasme - pulsen stiger, og musklerne omkring kønsdelene trækker sig sammen. Vi mennesker har 23 milliarder nerveceller, der er forbundet til andre nerveceller med i gennemsnit 1.000 kemiske forbindelser, også kaldet ‘synapser’. »Hvad er det i en orgasme, der gør, at man bare bliver sendt på en så effektiv tur mod drømmeland? Det kan hjerneforsker og overlæge Troels Kjær fra Neurofysiologisk Klinik på Rigshospitalet hjælpe med.

Hvordan For Man En Orgasme

DET ER HER DET SKER! Hvis man tænker efter, giver det god mening, for hvis man er ked af det eller stresset, kan et kram fra en, man holder af, give ro og tryghed. Sex og i det hele taget fysisk kontakt med andre mennesker kan have gavnlige effekter på din sundhed, både fysisk og psykisk. Er det sundt at få udløsning? Tekstiler producer hele tiden sperm. Lige inden både mænd og kvinder får en orgasme, sker der en masse ting i hele kroppen. Og sædkvaliteten bliver også bedre, hvis man af og til har udløsning,« siger Astrid Ditte Højgaard. Er det sundt at bolle? Gruppen af mænd med hyppig sædudtømmelse gennem årene havde markant færre tilfælde af prostatakræft. Dette har været vist i et studie, hvor man har fulgt 32.000 mænd i 18 år. Udløsning er den sundest når man opnår det ved naturlig samleje. Når orgasmen så først kommer, er følelsen ofte så stærk, at man ikke kan koncentrere sig om andet end at være til stede i nuet. De fleste bliver varme i kroppen, lidt mere følsomme og ophidsede. Hvor sundt er det at få udløsning? Hvordan føles det når han kommer i dig? Udløsning er ikke skadelig men for meget udløsning ved onani kan give nogle problemer. Udløsning med onarirering optil 21 gange om måned er acceptabel og det process beskytter mænd mod prostatakræft ifølge urology.

6142308_ea97b81_320x_.jpgMange tak for dit meget relevante spørgsmål og tak for din tillid. Det er rigtig fint, at du lærer din egen krop at kende, og at du finder ud af, hvad der føles dejligt. Du er blevet opmærksom på, at du måske kan komme til at ødelægge noget for dig selv på sigt. Jeg har brugt lidt tid på at konferere med et par eksperter omkring selve ødelæggelsen af kropslige funktioner. Derfor vil det være en rigtig god idé at lægge vibratoren i skuffen i "karantæne" engang imellem. Samtidig er det også godt, at I taler sammen om det i din omgangskreds, for onani (og især hvis det er ved at tage overhånd) kan meget nemt blive et tabu, som man kan gå helt alene med. På den måde kan dine nerver få lov til at hvile lidt og genfinde deres naturlige følelser igen. Det er ikke en permanent skade, men den kan godt vare i noget tid. Det, du kan risikere ved brug af vibrator, er, at de kraftige vibrationer kan være med til at lamme nerveenderne omkring klitoris.